Saml din virksomheds økonomi ét sted

Vi lever i en moderne tid, hvor elektronik fylder mere og mere i hverdagen. Dette gør sig gældende, uanset om der er tale om privatpersoner eller hverdagen i en virksomhed. Særligt i erhvervsmæssig sammenhæng hjælper elektroniske systemer rigtig meget. Her kan eksempelvis nævnes digitalisering i forbindelse markedsføringen, men i den grad også i forbindelse med administrative opgaver. Regnskabsføringen i en virksomhed er et godt eksempel på dette.

Der findes mange regnskabsprogrammer

Gennem årene er der udviklet mange forskellige regnskabsprogrammer.. Nogle af regnskabsprogrammerne er helt simple bogføringsprogrammer, mens andre er mere avancerede ERP-systemer. Et af disse systemer er Uniconta. Uniconta er viderebygget ud fra nogle af markedets mest populære regnskabssystemer – heriblandt C5 og Axapta. Uniconta samler følgende i et digitalt system:

– Regnskabet

– Virksomhedens økonomi

– Debitorer og kreditorer

–  Lager, logistik

– Projekter

– Og meget mere 

Det betyder for en virksomhedsejer, at der kan skabes en tidsbesparelser på daglige rutiner, samtidig med at al data er gemt i skyen. Uniconta er et fleksibelt system, der udover at være en standardløsning også kan tilpasses de enkelte behov, der måtte være i netop din virksomhed.

Nemt at skifte Uniconta

Ét af de store problemer ved at skifte regnskabssystem er ofte, at det kan være bøvlet, samt at man mister data i overførslen mellem programmerne. Skifter du eksempelvis fra E-Conomic får du både din kontoplan, posteringer, kassekladder, momskoder, regnskabsår, systemkonti samt mange andre ting med over i Uniconta. Du skal altså IKKE starte forfra, hvis du skifter fra nogle af de kendte regnskabssystemer som E-Conomic, C5, Axapta og NAV.

At regnskabssystemet så er en viderebygning fra tidligere populære regnskabssystemer gør overførslen fra ét af disse meget mere simpelt. Fra E-Conomic kan det blandt andet også nævnes, at alle dine indscannede bilag, fakturaer, lagergrupper, afdelinger osv. også følger med direkte over i Uniconta. Du laver blot et multi-eskport i E-Conomic, og så er du klar til at indlæse dine data i Uniconta.

Fremtidssikret system

Regnskabssystemet er udviklet til at kunne følge med udviklingen i netop din virksomhed. Derfor er det også godt fremtidssikret. Du kan bruge Uniconta lige fra opstart som den lille iværksætter til den komplekse styring af en stor, international virksomhed. Du kan således få et solidt ERP system allerede fra den spæde opstart af din virksomhed, som kan følge med din virksomheds vækst hele vejen.